flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця, а саме, спеціаліста І категорії фінансово – економічного відділу ( 1 шт. од.).

29 жовтня 2014, 09:29

Господарський суд  Вінницької області оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  державного службовця, а саме,  спеціаліста  І категорії фінансово – економічного відділу  ( 1 шт. од.).  

         

Умови конкурсу :

 

1.     Наявність громадянства України.

2.     Наявність повної вищої освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи, як правило, за фахом на державній службі не менше 2 років.

3.     Знання чинного антикорупційного  законодавства  та законодавства з питань державної служби .

4.     Вільне володіння державною мовою.

5.     Володіння персональним комп’ютером  у режимі користувача

 

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні  документи:

 

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби; 

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;  ( витяг з інструкції по заповненню особових карток goo.gl/BgyJ6B )

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції";

 - копію документа, який посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

       - довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

      Відповідно до статті 23 Закону України « Про державну службу » граничний вік перебування  на  державній  службі  становить 65 років.

     Документи приймаються протягом 30 календарних днів  з дня опублікування  оголошення (оголошення надруковано у газеті «Вінниччина» від   29.10.2014 № 84).  

     Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається організаційно – кадровим відділом суду за адресою: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, каб.1019  та за  телефоном 66-04-60.