flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні відзначається День працівників суду!

15 грудня 2021, 12:17

Сьогодні відзначається День працівників суду – професійне свято усіх працівників судової гілки влади, незалежно від посади, хто з гідністю несе своє високе звання, залишаючись гарантом захисту прав, свобод та інтересів людини.

З нагоди свята в Господарському суді Вінницької області відбулась урочиста нарада.

Щирі вітання та побажання подальших професійних здобутків, успіху, щастя, добра, миру та злагоди для присутніх пролунали від голови суду Сергія Тісецького та керівника апарату суду Крістіни Слободонюк.

За сумлінну та бездоганну працю, особисті досягнення у професійній діяльності працівники суду були нагороджені відзнаками Ради суддів України, Державної судової адміністрації України та Територіального управління в Вінницькій області, Північно-Західного апеляційного господарського суду, Вінницької міської ради.

Крім того почесну грамоту Вінницької міської ради отримав колектив Господарського суду Вінницької області за особистий внесок у реалізацію державної правової політики, високий професіоналізм та відповідальність за доручену справу. Нагороду вручив присутній на заході заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук.

За кожним результатом та досягненням стоїть наполеглива праця і саме від спільних зусиль усіх працівників судових установ залежить надійність правового захисту та утвердження верховенства Закону в Україні!

Зі святом!

 

Пресслужба