flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дайджест подій тижня в Господарському суді Вінницької області

11 лютого 2022, 12:03

Завершуючи робочий тиждень в Господарському суді Вінницької області, пропонуємо невеличкий дайджест подій за участю суддів та працівників апарату суду.

 

Сьогодні в Господарському суді Вінницької області, як і було обіцяно, знову йшла мова про етикет.

Надзвичайно цікаву та корисну лекцію прочитала вже знайома нам Катерина Демида – викладач етикету та психологічних дисциплін, кандидат психологічних наук і просто чарівна та витончена жінка.

Цього разу ми занурились у поняття дрескоду та його видів, детально дослідили стиль одягу на офіційні, формальні події, робочі наради і зустрічі, а також для звичайних робочих буднів.

Отже, дрескод – це пряма вказівка  на те, як правильно виглядати при певних обставинах, адже певне місце чи подія потребують дотримання відповідного регламенту в одязі.

Примітно, що той чи інший вид дрескоду передбачає все до найменших дрібниць: колір, фасон, тип тканини, крій, вигляд аксесуарів та багато іншого.

Цікаво також було дізнатись про аспекти такого важливого та промовистого жесту як рукостискання, дослідити що являє собою цифровий етикет, правила обміну електронними листами, подарунками та букетами із бізнес-партнерами.

Сподіваємось на нові зустрічі та цікаві лекції від Катерини Демиди.

 

 

Крім того, сьогодні керівник апарату суду Крістіна Слободонюк, начальник відділу планування та господарського забезпечення суду Яна Олійник, помічники суддів Надія Василишена та Таїсія Солоненко, секретар судового засідання Анна Марущак та головний спеціаліст суду Олеся Слободян пройшли підготовку та підвищення рівня кваліфікації працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на семінарі «Мова судово-процесуальної сфери». Захід проведений Дніпровським регіональним відділення Національної школи суддів України в онлайн-режимі.

У свою чергу до навчального заходу на тему: «Рекомендації субʼєктам декларування для початку роботи з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави», проведеного Державною судовою адміністрацією України, долучились працівники сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Людмила Гнатовська і Анастасія Борівська.

Пресслужба