flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась нарада до Дня Незалежності України

24 серпня 2022, 12:38

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє.
До їх числа, безумовно, відноситься і День Незалежності України, який ми відзначаємо щорічно 24 серпня, починаючи із 1991 року.
Велика честь та відповідальність бути учасниками творення сучасної історії нашої Батьківщини і, як ніколи, сьогодні важливо прагнути до єднання та взаєморозуміння.
Сьогодні колектив Господарського суду Вінницької області зібрався на нараду.
Голова Господарського суду Вінницької області Сергій Тісецький привітав усіх присутніх, побажав усім здоров’я, витримки, наснаги та висловив переконання, що зовсім скоро ми, врешті, здобудемо мир на своїй землі, а Україна стане дійсно суверенною, незалежною, єдиною та процвітаючою!
Керівниця апарату суду Крістіна Слободонюк у своєму вітальному слові зазначила, що у цей важливий день ми всі віримо, що в українському календарі скоро з’явиться інша, не менш знакова дата. Це буде день нашої Перемоги, день, коли настане омріяний мир!
І сьогодні відзнаку Верховного Суду отримав той, хто з перших днів війни став на захист країни – секретар судового Іван Сичук, молодший лейтенант, командир роти.
Український народ всьому світу демонструє героїзм, незламність та прагнення до волі і ворогу цього не змінити. Перемога за нами! Зі святом!

 

Пресслужба