flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На базі Господарського суду Вінницької області відбувся перший етап ХVIII Всеукраїнських змагань з господарського права та процесу ім. професора С.З. Михайліна

30 березня 2018, 17:01

Сьогодні, 30 березня, відбувся перший етап  традиційних щорічних ХVIII Всеукраїнських змагань з господарського права та процесу ім. професора С.З. Михайліна.

Вже третій рік поспіль Господарський суд Вінницької області виступає співорганізатором та гостинно приймає учасників заходу.

Цьогоріч учасниками змагань стали 7 команд із Хмельницького університету управління і права, Інституту права ім. Володимира Сташиса Класичного приватного університету, Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, Донецького національного університету Імені Василя Стуса та Дніпровського гуманітарного університету.

Проведення змагань відбувається у формі імітованого судового процесу у два етапи – півфінальний та фінальний.

Після привітання учасників організаторами та суддями, за наслідками жеребкування було визначено, яку із сторін представлятиме кожна команда – позивача чи відповідача, команду опонента та номер суддівської колегії, яка слухатиме дану пару команд.

Для оцінювання виступів команд було створено суддівські колегії, до складу яких увійшли судді Господарського суду Вінницької області та практикуючі адвокати.

Після виступів у групах в півфінальному раунді, команди, що набрали найбільшу кількість балів, увійшли до фінального етапу. Це команди Attorneys, Natus Vincere, Гуманітарні підприємці та Post factum.

За результатами фінального етапу турніру, що відбудеться завтра,  31 березня, буде визначено одну команду – позивача та одну команду – відповідача, що і стануть переможцями.

Щиро вітаємо фіналістів та бажаємо їм наснаги, приємного спілкування та перемог!

 

Фото заходу у ФОТОГАЛЕРЕЇ