flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-секретар Господарського суду Вінницької області удосконалювала навички ефективної комунікації на тренінгу в столиці

05 червня 2018, 12:44

Прес-секретар Господарського суду Вінницької області Олеся Слободян прийняла участь у дводенному тренінгу на тему «Комунікативні інструменти в роботі судів: діалог суду та громади», що відбувся в м. Києві 31 травня - 01 червня 2018 року.

Захід був організований Радою суддів України спільно із Громадською організацією «Вектор прав людини» в рамках проекту «Суд людською мовою» за сприяння представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні для прес-секретарів Вінницької області з метою сприяння у розвитку комунікаційних навичок прес-секретарів в судах та створення єдиних стандартів з висвітлення діяльності судових установ та розгляду суспільно важливих судових справ.

Ділились знаннями, досвідом та ефективними для роботи інструментами із учасниками заходу тренери - Валерія Рибак (директор ГО «Вектор прав людини», координатор проекту «Суд людською мовою»), Ольга Какауліна (представниця прес-служби органів суддівського самоврядування) та Анастасія Розлуцька (координатор проекту Єдиного веб-порталу використання публічних коштів «Edata»).

Що ж являє собою ефективна комунікація? Як управляти конфліктом? Яким формувати контент в соціальних мережах? Як вірно формулювати ключові повідомлення при підготовці інформаційних матеріалів?

На ті ці та інші запитання на протязі двох днів отримували кваліфіковані відповіді учасники заходу.

Цікаво, ефективно, динамічно, пізнавально! Саме так можна описати роботу тренерів та отримані враження від заходу загалом.

А родзинкою стало практичне засвоєння отриманих знань та інструментів.

Так,  прес-секретарі, об’єднившись в групи, з’ясовували яким має бути ідеальний прес-секретар, відпрацьовували техніки ефективної комунікації, а також вчились планувати та проводити медіа-заходи в кризових ситуаціях.

По закінченню заходу речники судів Вінниччини повернулись до роботи, озброєні новими знаннями, навичками та комунікативними інструментами.

Прес-служба