flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Господарському суді Вінницької області відбулась урочиста нарада до Дня юриста

09 жовтня 2018, 14:25

Вибір професії надзвичайно важливий і відповідальний крок у житті кожної людини. Бути юристом – велика честь і величезна відповідальність одночасно.

Саме юрист стоїть на захисті конституційних прав і свобод громадян України, сприяє утвердженню поваги до Закону, верховенства права, гуманізму і добра! Саме юристу потрібно поєднувати в собі такі риси як принциповість, справедливість, толерантність, наполегливість, людяність, чесність та вміння постійно працювати над собою.

8 жовтня в Україні є святковим днем для юристів різних галузей: правотворчої, правозастосовної, правоохоронної, господарської та ін. День юриста запроваджено Указом Президента України 16 вересня 1997 року.

З нагоди відзначення професійного свята в Господарському суді Вінницької області відбулась урочиста нарада за участю суддів та працівників апарату суду.

Після звучання Державного Гімну України ведучі відкрили захід та розповіли передісторію даного свята.

Першим привітав колектив голова суду Федір Колбасов та побажав всім успіхів, терпіння і витримки у відповідальній справі, незмінних принципів справедливості і неупередженості, міцного здоров'я і невичерпних сил.

Теплі слова вітання колегам пролунали також від керівника апарату суду Марини Миколюк.

За значний вклад у зміцнення авторитету удової влади, високий професіоналізм та багаторічну працю Почесною Грамотою Ради суддів України нагороджено суддів Господарського суду Вінницької області у відставці Мінєєву Наталю Василівну, Прицюка Анатолія Васильовича, а також помічника судді Таїсію Солоненко. Грамоти Ради суддів України отримали головний спеціаліст Лілія Войціхова та секретар судового засідання Світлана Жиляк, а подяки - секретар судового засідання Наталя Поцалюк та спеціаліст Таїсія Ульяненкова.

Заохочувальною відзнакою Державної судової адміністрації України – нагрудним знаком «Знак Пошани» нагороджено заступника керівника апарату суду Крістіну Слободонюк.

Відзнаки Територіального управління ДСА України в Вінницькій області за сумлінне виконання службових обов’язків, високу відповідальність отримали  помічник заступника голови суду Руслан Кучер та прес-секретар суду Олеся Слободян.

Враховуючи сумлінну працю та особистий внесок у забезпечення ефективної діяльності Господарського суду Вінницької області та з нагоди відзначення Дня юриста Почесною Грамотою Рівненського апеляційного господарського суду нагороджено керівника апарату суду Марину Миколюк, помічника судді Тетяну Діхтярук, секретарів судового засідання Надію Василишену та Тетяну Павлову.

Окрім того, наказом керівника апарату суду за сумлінне виконання обов’язків та наполегливість оголошено Подяку помічникам судді Ірині Банасько, Людмилі Гнатовській та секретарю судового засідання Юлії Резніченко.

Дивитись ФОТОГАЛАРЕЮ

 

Прес-служба