flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майбутні художники та будівельники відвідали ГСВО

04 березня 2020, 18:09

Господарський суд Вінницької області гостинно відкриває двері для всіх охочих познайомитись із роботою нашого суду та його працівниками, а також побачити як здійснюється правосуддя, так би мовити, зсередини.

Можна сказати, що у нас вже утворилася справжня комунікаційна команда у складі судді-спікера Романа Міліціанова, заступника керівника апарату суду Крістіни Слободонюк та прессекретаря Олесі Слободян, адже найчастіше саме у такому складі ми проводимо більшість просвітницьких заходів. Варто також відмітити, що, загалом, всі працівники суду завжди радо вітають гостей та діляться професійними знаннями.

І першими в цьому місяці, а саме 04 березня, до нас завітали викладачі та студенти 2-3 курсів Вищого художнього професійно-технічного училища № 5 м. Вінниця.

Зустріли гостей та познайомили із судом заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та прессекретар Олеся Слободян.

Формат проведення заходу, як завжди, незмінний: коротке знайомство, розповідь про будову судової системи України, основні аспекти роботи та специфіку справ, що відносяться до юрисдикції господарського суду, структуру суду та професію судді.

Крім того, студенти відвідали засідання під головуванням судді Романа Міліціанова, який розповів про тонкощі професії та побажав молодому поколінню не втрачати жодної можливості для самоосвіти та розвитку.

Хоча майбутні професії гостей більш творчі та не пов’язані із юриспруденцією, сподіваємось, що відвідування господарського суду було для них цікавим та пізнавальним, а отримана інформація – корисною.

ФОТО

 

Пресслужба