flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команда Господарського суду Вінницької області поповнилася новими співробітниками

25 листопада 2020, 14:17

Сьогодні, 25 листопада, відбулась нарада, на якій представлено новоприйнятих працівників апарату Господарського суду Вінницької області. Так, до колективу долучилось троє секретарів судового засідання, судовий розпорядник та провідний консультант загального відділу «Канцелярія».

Зазначимо, що всі працівники прийняті на роботу за результатами добору строково, на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та до дня визначення суб’єктом призначення або керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства.

Державні службовці склали урочисту Присягу вірно служити українському народу, суворо дотримувати Конституції та законів України, сприяти втіленню їх у життя, зміцнювати їх авторитет, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, з гідністю нести високе звання державного службовця, сумлінно виконувати свої обов'язки.

Вітаємо в нашому дружному колективі нових колег, бажаємо плідної праці та професійних здобутків! 

                                       

 

Пресслужба