flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась урочиста нарада до Дня працівників суду

15 грудня 2020, 14:57
Від наполегливої та самовідданої праці всіх, хто працює у судовій системі, великою мірою залежить збереження в суспільстві стабільності, миру та спокою.
Працівники суду – це, в першу чергу, люди, які своєю щоденною працею забезпечують роботу великого механізму судової системи України, де від участі та вкладу кожного залежит його злагодженість та ефективність функціонування.
За сумлінну та бездоганну працю, особисті досягнення у професійній діяльності працівники суду були нагороджені відзнаками Ради суддів України, Державної судової адміністрації України та Територіального управління в Вінницькій області, Північно-Західного апеляційного господарського суду, Вінницької міської ради та керівника апарату суду.
Привітав колектив голова суду Федір Колбасов та побажав миру, добра, міцного здоров’я, успіхів та професійних здобутків.
Робота в суді – складна робота, навіть для дуже здібних та талановитих людей, але всі перешкоди і труднощі компенсує її місія – відстоювати справедливість, закон і права громадян, - зазначила керівниця апарату суду Крістіна Слободонюк, а також побажала всім процвітання та Божої ласки.
Зі святом!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба