flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Постійний професійний розвиток - запорука здійснення якісного та ефективного судочинства

05 лютого 2021, 14:59

Судді Господарського суду Вінницької області Ольга Нешик та Тетяна Лабунська для підтримання кваліфікації пройшли п’ятиденну підготовку в Національній школі суддів України.

Підготовка суддів місцевих господарських судів  з актуальних та важливих питань господарського судочинства тривала 1 по 5 лютого 2021 року в онлайн режимі.

Зокрема, учасники розглянули питання щодо відповідальності за порушення господарських зобов’язань, особливості розгляду спорів, що виникають при укладенні, зміні, розірванні договорів, практику розгляду земельних спорів, спорів, що виникають із договорів страхування та щодо захисту права власності, корпоративних спорів та справ про банкрутство.

Крім того, структурою заходу також було передбачено  проведення семінару-практикуму на тему «Особливості розгляду судових спорів, предметом яких є оскарження рішень регулятора про виведення банків з ринку та інших банківських спорів», а також тренінгу на тему «Господарське процесуальне законодавство: актуальні питання правозастосування».

Постійний професійний розвиток та удосконалення умінь і навичок є основою якісного здійснення судочинства і ефективного захисту прав та інтересів осіб, які звертаються до суду.

По завершенню підготовки учасники розширили і удосконалили професійні знання та отримали Сертифікати Національної школи суддів України.

Пресслужба