flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співчуття з приводу смерті Прицюка Анатолія Васильовича…

25 лютого 2021, 12:58

В це важко повірити та усвідомити, але на 88-му році пішов із життя Прицюк Анатолій Васильович – суддя, головний державний арбітр Вінницького обласного державного арбітражу, голова Арбітражного суду Вінницької області,  Заслужений юрист України.

З почуттям глибокої скорботи та суму колектив Господарського суду Вінницької області розділяє біль утрати з рідним та близьким, друзями, знайомими та колегами Анатолія Васильовича.

Ми завжди пам’ятатимемо його як високопрофесійного та досвідченого суддю, щиру, світлу, добру, порядну, принципову людину, вірну обраній справі.

Анатолій Васильович мав значний досвід юридичної роботи. Його суддівська діяльність розпочалася в 1971 році з посади члена кримінальної колегії Обласного суду Вінницької області. В період з березня 1986 року по липень 1999 року він обіймав посаду головного арбітра Вінницького обласного державного арбітражу, згодом – голови Арбітражного суду Вінницької області (Господарського суду Вінницької області).

Анатолій Васильович Прицюк пройшов довгий та почесний професійний шлях, був прикладом для наслідування багатьом поколінням юристів, удостоєний почесного звання «Заслужений юрист України» та у 1999 році пішов на заслужений відпочинок.

Переконані, що добрі та  світлі спогади про Анатолія Васильовича, його внесок у розвиток правової української держави назавжди залишаться у наших серцях та серцях усіх, хто його знав, любив та шанував.

Щирі співчуття…

Вічна та світла пам'ять видатній людині...