flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання та підвищення кваліфікації працівників апарату ГСВО

19 березня 2021, 16:25

Працівники апарату Господарського суду Вінницької області постійно навчаються та підвищують кваліфікацію, аби на належному рівні виконувати свої професійні обов’язки.

Наразі актуальним залишається питання роботи під час карантину, адже вже понад рік ми живемо та працюємо у незвичних для себе умовах, пов’язаних із розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Так, 12 березня, для працівників апарату суду було проведено навчання на тему «Робота працівників апарату суду в умовах карантину. Профілактика інфікування і поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19».

Модератори навчання – керівник апарату суду Крістіна Слободонюк, завідуюча сектором кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Людмила Гнатовська та спеціаліст Анастасія Борівська нагадали, що в Господарському суді Вінницької області продовжує діяти особливий режим роботи установи, введений на період карантину, що передбачає ряд заходів, спрямованих на профілактику поширення хвороби.

Учасники в черговий раз було проінформовані про правила та рекомендації, яких необхідно дотримуватись на робочих місцях.

Не менш актуальним було навчання щодо подання щорічних декларацій.

17 березня,  оскільки незабаром закінчується деклараційна кампанія 2021, завідуюча сектором кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Людмила Гнатовська нагадала державним службовцям суду, що декларації потрібно подати до 31 березня, довела актуальні роз’яснення та зупинилась на важливих моментах щодо заповнення декларацій.

Загалом, захід надав можливість поглибити знання основних положень антикорупційного законодавства.

Крім того, в межах щорічного оцінювання державних службовців, співробітники відділу аналітики та судової статистики Оксана Матущак, Олена Макаренко, Валерій Гнира на чолі із начальником відділу Віктором Ванюшкіним пройшли триденну підготовку спеціалістів судової статистики місцевих (окружних) та апеляційних судів 17-19 березня в Національній школі суддів України.

Учасники підготовки удосконалювали свої знання, зокрема, щодо здійснення діловодства стосовно документів, що містять службову інформацію, антикорупційного законодавства та практики його застосування до державних службовців органів судової влади, судової статистики в ЄСІТС, організації обліково-статистичної роботи та звітності, методики та порядку складання різних форм звітності, дотримання вимог правил організації діловодства та архівного зберігання документів в судах та ін.

На завершення підготовки судові статисти пройшли анкетування та отримали сертифікати Національної школи суддів України.

Навчання «Робота працівників апарату суду в умовах карантину. Профілактика інфікування і поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19»

Навчання щодо декларування 2021

Підготовка спеціалістів судової статистики

 

Пресслужба