flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення подій п'ятниці 14 травня в ГСВО

14 травня 2021, 14:57

Кінець робочого тижня в Господарському суді Вінницької області практично завжди видається досить цікавим та насиченим різноманітними подіями.

Не стала виключенням і п’ятниця 14 травня. Отже, все по черзі.

1. Сьогодні відбувся перший захід із серії тематичних конференцій в рамках нової фази Ініціативи «Модельні суди». Під час конференції «Клієнтоорієнтований суд - нова реальність» було представлено цілий ряд модельних рішень, які шляхом впровадження уніфікованих підходів до судового адміністрування за прикладом сучасних практик європейських країн та вдосконаленню системи організації роботи суду, сприятимуть покращенню обслуговування клієнтів і наданню якісних судових послуг.

Участь в конференції взяли керівник апарату суду Крістіна Слободонюк та прессекретар Олеся Слободян.

Зазначимо, що черговий захід в межах ініціативи відбудеться 21 травня та стосуватиметься публічної комунікації судів.

 

2. Суддя-спікер Господарського суду Вінницької області Роман Міліціанов долучився до онлайн засідання групи розробників дистанційного тренінгу для суддів «Господарське пройцесуальне законодавство: актуальні питання».

Захід проведено Національною школою суддів України, а основну увагу було спрямовано на обговорення підготовлених матеріалів дистанційного курсу.

У ході засідання визначено напрямки доопрацювання розроблених навчально-методичних матеріалів і підготовки відеороликів.

 

3.  Керівник апарату суду Крістіна Слободонюк та начальник загального відділу «Канцелярія» Світлана Соболєва провели навчальне заняття для секретарів судового засідання, працівників канцелярії та архівного відділу на тему «Внесення змін до інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України». Ключовими питаннями навчання були завіряння і видача копій судових рішень та документів з ЄДРСР.

1.

 

2.

3.

 

Пресслужба