flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Вінницької області передає практичний досвід студентам Донецького національного університету імені Василя Стуса

25 травня 2021, 16:24

Вивчати матеріали справ, тримати руку на пульсі актуальної судової практики та змін у законодавстві, здійснювати правосуддя, постійно навчатись самим та навчати майбутніх фахівців у царині права…

Це все про щоденну роботу суддів Господарського суду Вінницької області. Зокрема, виконання професійних обов’язків вдало поєднується із здійсненням викладацької діяльності у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса.

У період дії карантину, на жаль, відсутня можливість повноцінного  «живого» спілкування зі студентами, однак судді у форматі онлайн заходів радо діляться своїми знаннями, досвідом та уміннями.

На базі суду, в період з січня по травень 2021 року, для студентів юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса проведено курс лекцій та семінарських занять на теми «Господарсько-процесуальні документи» (суддя Маслій І.В.) та «Адвокат у господарському процесі» (суддя Міліціанов Р.В.).

Господарський суд Вінницької області, і надалі, сприятиме отриманню якісної правової освіти майбутніми юристами.                   

 

Пресслужба