flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чергове поповнення у клубі «Справедливці»

28 травня 2021, 09:16
27 травня 2021 року представники Господарського суду Вінницької обласлі провели «Урок справедливості» для учнів Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи- інтернату.
Суддя - спікер Роман Міліціанов розповів що таке суд та коли до нього слід звертатись, продемонстрував вихованцям мантію, нагрудний знак та Основний закон України.
Після перегляду мультику «Кінь проти Хом’яка» дітки спробували розв’язати спір тварин та вирішити, хто правий, а хто ні.
У підсумку, Роман Міліціанов розсудив спір та пояснив учням суть прийнятого рішення, наголосивши на необхідності розв’язання будь-яких конфліктів лише мирними та законними шляхами.
Учні отримали наліпки із зображеннями героїв мультику, диплом про участь у заході та смаколики, а також були зараховані до клубу «Справедливці».
Дякуємо адміністрації закладу за теплий прийом, діткам – за плідне спілкування та увагу.
 
Проведення Всеукраїнської акції «Урок справедливості» ініційовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) за підтримки Ради суддів України (рішення РСУ від 17.09.2018 року № 59). Захід здійснено в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».
 
Пресслужба