flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Професійна підготовка судових адміністраторів

31 травня 2021, 15:57
У період з 24 по 28 травня керівниця апарату Господарського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк та заступник керівника апарату суду Андрій Логінов пройшли онлайн-підготовку в Національній школі суддів.
Зокрема, увага лекторів була зосереджена на таких питаннях: судове адміністрування (інноваційні форми і методи, лідерство, управлінська риторика, робота в команді, мотивація та ін.); компетенції та стратегічне планування в роботі судового адміністратора; міжнародний досвід судового адміністрування.
Цікавими також були теми культури українського ділового мовлення, комунікаційної діяльності суду, гендерних аспектів, етики працівників апаратів судів, застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади, забезпечення роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій та карантину, цифровізація правосуддя, застосування технологій штучного інтелекту, функціонування Служби судової охорони, керування стресом як протидія професійному вигоранню та інші.
Теоретичний матеріал був підкріплений презентаціями, а учасники ділилися власним досвідом із колегами.
Примітно, що багато питань одразу обговорювались із колегами з метою їх швидкого та якісного практичного впровадження у відповідному напрямку роботи.
По завершенню підготовки учасники отримали сертифікати.
На зображенні може бути: 3 людини та у приміщенні
 
 
Пресслужба