flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Людиноорієнтований суд. У Вінниці відбувся круглий стіл

06 жовтня 2021, 17:11
Поняття "людиноорієнтованість" та "клієнтоорієнтованість" міцно увійшли до словника працівників органів судової системи. Сучасний суд має бути зручним та комфортним, враховувати особливості роботи з відвідувачами, які мають різні потреби.
З метою обговорення проблемних питань та ухвалення спільних рішень щодо сучасних підходів до судового адміністрування і поліпшення судово-адміністративних послуг, які сприятимуть довірі громадян до судів, у місті Вінниці 5 жовтня був проведений круглий стіл "Людиноорієнтований суд".
Участь у заході взяли керівник апарату Господарського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк та заступник керівника апарату суду Андрій Логінов.
Також серед учасників обговорення - очільки, судді та працівники апаратів місцевих загальних, адміністративних, господарських та апеляційних судів, співробітники Служби судової охорони і представник виконавчої влади Вінницької області, керівники НШСУ та РСУ.
Повна реалізація ідеї людиноорієнтованого суду дозволить стати українським судам відкритішими, доступнішими та налагодити зв’язок з громадянами. А це сприятиме росту довіри до правосуддя.
Захід проведено Вінницьким навчальним центром НШСУ спільно з Сьомим апеляційним адміністративним судом.
 
Пресслужба