flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся півфінальний онлайн-етап ХХ Всеукраїнських змагань з господарського права і процесу імені професора С.З. Михайліна

15 листопада 2021, 12:41

В суботу 13 листопада відбувся півфінальний онлайн-етап ХХ Всеукраїнських змагань з господарського права і процесу імені професора С.З. Михайліна (ХХ Всеукраїнські змагання з господарського права і процесу). 

Нагадаємо, що захід організовується юридичним факультетом Донецького національного університету імені Василя Стуса та відбувається у формі імітованого судового процесу у два етапи - півфінальний та фінальний, серед учасників - амбітні молоді юристи. 

Господарський суд Вінницької області вже багато років поспіль виступає партнером та співорганізатором заходу і цьогоріч судді Ольга Нешик, Ігор Маслій, Юрій Яремчук, Анатолій Тварковський та Роман Міліціанов також долучились до суддівських колегій з оцінювання виступів команд. 

В результаті обговорення проведених засідань до участі у фіналі допущено 6 команд: Евріка, VIVAT, Закон і порядок, Праволюби, Феміди та Діти Феміди. 

Традиційно фінальний етап змагань відбудеться на базі Господарського суду Вінницької області 20 листопада, під час якого буде визначено команди - переможці. 

Щиро вітаємо фіналістів та бажаємо їм наснаги і перемог!

 

Пресслужба