flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка спеціалістів з інформаційно-технічного забезпечення судів

21 грудня 2021, 17:29

Сьогодні керівник апарату Господарського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк вперше спробувала себе в якості спікера в межах підготовки спеціалістів з інформаційно-технічного забезпечення судів, проведеної Відділом «Вінницький навчальний центр» Національної школи суддів України.

Під час висвітлення теми «Діяльність суду в надзвичайних ситуаціях» було виокремлено найбільш дієві інструменти для правильного, оперативного реагування під час виникнення особливих ситуацій з метою забезпечення безперервної роботи судової установи, захисту працівників та відвідувачів, збереження  майна та мінімізації або й навіть уникнення негативних наслідків.

Як зазначила Крістіна Слободонюк, отриманий досвід був для неї надзвичайно цінний, хвилюючий та важливий, адже ділитись своїми знаннями, напрацюваннями перед великою аудиторію фахівців дуже відповідально.

Зазначимо, що у даній підготовці беруть участь також IT-спеціалісти Господарського суду Вінницької області Катерина Балан та Богдан Царук, а сам захід триватиме до кінця тижня.

 

Пресслужба