flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату ГСВО долучились до низки заходів

25 травня 2022, 10:58
24 травня керівник апарату Господарського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк виступила в якості викладача та провела семінар-практикум «Діяльність суду в надзвичайних ситуаціях» в межах триденної онлайн - підготовки та підвищення кваліфікації керівників та заступників керівників апаратів, начальників та заступників начальників відділів місцевих і апеляційних судів.
 
Тематика підготовки, проведеної Вінницьким навчальним центром Національної школи суддів України 23-25 травня, - робота судів під час війни.
 
Загалом під час висвітлення теми було виокремлено найбільш дієві інструменти для правильного, оперативного реагування під час виникнення особливих ситуацій з метою забезпечення безперервної роботи судової установи, захисту працівників та відвідувачів, збереження майна та мінімізації або й навіть уникнення негативних наслідків.
 
Зазначимо, що у даній підготовці взяли участь заступник керівника апарату Господарського суду Вінницької області Андрій Логінов, завідуюча сектором кіберзахисту Катерина Балан, начальник відділу аналітики та судової статистики Віктора Ванюшкін та начальник загального відділу «Канцелярія» Світлана Соболєва.
 
 
Крім того, 24 травня завідуюча сектором з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом суду Людмила Гнатовська, а також спеціалісти відділу Анастасія Борівська і Наталя Поцалюк долучились до онлайн - зустрічі «Актуальні питання призначення на посади публічної служби в умовах воєнного стану», організованої Національним агентством з питань державної служби спільно із запрошеними працівниками Національного агентства з питань запобігання корупції.
 
Учасники зустрічі розглянули ключові аспекти проведення добору персоналу та призначення на посади державної служби, проведення спеціальної перевірки та проходження державної служби в умовах війни.
 
Пресслужба