flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ГСВО відбулась урочиста нарада до Дня юриста

07 жовтня 2022, 11:52

Сьогодні відзначається професійне свято тих, чиє життя підпорядковане гаслу «Знати право, служити праву, захищати право».

День юриста в Україні започатковано 8 жовтня 1997 року і дату святкування обрано не випадково. Вважається, що саме 8 жовтня 1016 року Ярослав Мудрий видав звід законів «Руська правда». Згодом це і стало правовою основою для розвитку централізованої держави Київська Русь.

Наполеглива та самовіддана праця юристів усіх сфер діяльності щодня формує успішну правову державу, де кожен громадянин відчуває  захист закону!

З нагоди свята в Господарському суді Вінницької області відбулась урочиста нарада.

Зі святом усіх, хто стоїть на сторожі права та закону, інтересів людини та суспільства, веде боротьбу за справедливість, гуманність, законність та правопорядок, привітали голова суду Сергій Тісецький та керівниця апарату суду Крістіна Слободонюк.

За значний вклад у зміцнення авторитету Судової влади, високий професіоналізм та багаторічну працю відзнаки Верховного Суду, Північно-західного апеляційного господарського суду, Державної судової адміністрації України отримали помічники суддів, секретарі судового засідання,  спеціалісти відділів.

Щиро вітаємо зі святом! Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку, добра та миру!

 

Пресслужба