flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГСВО оголошує відкритим створення кадрового резерву на посаду помічника судді

05 серпня 2022, 11:36
Господарський суд Вінницької області оголошує відкритим створення кадрового резерву на посаду помічника судді (патронатної служби).
Якщо Ви виявили бажання бути помічником судді Господарського суду Вінницької області, Вам необхідно: володіти професійними знаннями та вміти застосовувати їх на практиці, постійно поповнювати юридичний досвід, відстежуючи зміни в законах та нормативних актах, вміти працювати в команді.
Особам, які прагнуть бути зараховані до кадрового резерву та мають бажання працювати на посаді помічника судді, необхідно надіслати резюме, мотиваційний лист та копію диплому про здобуття вищої юридичної освіти на адресу електронної пошти: kadry@vn.arbitr.gov.ua
ЗВЕРТАЄМО УВАГУ! Надсилаючи своє резюме з додатками на вказану адресу електронної пошти з метою подальшого розгляду Вашої кандидатури на посаду помічника судді Господарського суду Вінницької області, Ви надаєте дозвіл на обробку своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
Особи, які вважають, що, надіславши своє резюме з додатками, вони не надали дозволу на обробку своїх персональних даних, надсилають такий дозвіл у вигляді окремого повідомлення на ту саму адресу електронної пошти, на яку відправили резюме з додатками.
 
Пресслужба