flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось навчання для працівників апарату суду

03 вересня 2022, 11:41
Сумлінність у роботі, шанобливе ставлення до громадян, дотримання високої культури спілкування та етикету, належний зовнішній вигляд є основними принципами роботи працівників апарату суду.
Професійний підхід до роботи з колегами та відвідувачами може бути продемонстрований через його оперативну роботу до досягнення результату, добрі навички письмового спілкування, добрі навички усного спілкування, пунктуальність, дотримання вимог етикету, культуру телефонних розмов, бажання виконувати роботу, вміння працювати в команді, постійне навчання (самовдосконалення, систематичне підвищення свого професійного рівня), прояв поваги до інших, дотримання професійного дрес-коду, виконання своїх обов’язків сумлінно та ввічливо.
Саме про загальні правила етичної поведінки державних службовців та працівників апарату говорили в Господарському суді Вінницької області під час навчання у п’ятницю 02 вересня. Спікерами виступили головні спеціалісти сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Анастасія Борівська та Наталя Поцалюк.
Професійна етика – це кодекс правил, яких неухильно та сумлінно дотримуються усі працівники суду.
 
Пресслужба