flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась підготовка працівників апарату суду

28 жовтня 2022, 12:45
Завершилась чотириденна підготовка та підвищення рівня кваліфікації працівників апаратів судів, відповідальних за бухгалтерський облік, планово-фінансову діяльність та звітність, що тривала з 24 до 27 жовтня.
Участь у заході взяла начальник відділу планування та господарського забезпечення суду Яна Олійник.
В ході навчання було розкрито вузькоспеціалізовані теми такі як публічні закупівлі в умовах воєнного стану, актуальні питання бухгалтерського обліку бюджетної установи, облік та проведення інфентаризації, оцінка ефективності використання бюджетних коштів на забезпечення здійснення правосуддя під час проведення перевірок контролюючими органами, особливості судової бухгалтерії та ін.
Крім того, учасники навчались особливостям подолання наслідків психотравми та інформаційної гігієни в умовах війни, кібербезпеки, говорили про етику та правила поведінки працівників суду, етику ділового листування, актуальні питання запобігання корупції серед державних службовців органів судової влади та основи роботи з документами, що містять службову інформацію з грифом “Для службового користування”.
Варто відзначити, що в межах підготовки, в якості лектора виступила керівниця апарату Господарського суду Вінницької області Крістіна Слободонюк та розповіла про забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій та в умовах воєнного стану.
В результаті насиченого навчання, учасники змогли удосконалити свої знання, обмінятись досвідом та отримати сертифікати.
 
Пресслужба