flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Вінницької області інформує

03 жовтня 2022, 10:37
Декілька місяців тому в Господарському суді Вінницької області було оголошено відкритим створення кадрового резерву на посаду помічника судді.
Бажаючих долучитись до команди суду було чимало і вже маємо перший результат.
Після ретельного добору сьогодні на посаду помічника судді призначено молодого фахівця Володимира Марценюка.
Вітаємо в дружньому колективі суду, бажаємо плідної роботи, натхнення і подальших успіхів.
А наразі формування кадрового резерву кандидатів на посаду помічника судді триває і для бажаючих нагадуємо основні вимоги:
володіння професійними знаннями та уміння застосовувати їх на практиці
постійне збагачення юридичного досвіду
відстеження змін у законодавстві
уміння працювати в команді.
Для зарахування до кадрового резерву необхідно надіслати резюме, мотиваційний лист та копію диплому про здобуття вищої юридичної освіти на адресу електронної пошти: kadry@vn.arbitr.gov.ua
📌ЗВЕРТАЄМО УВАГУ! Надсилаючи своє резюме з додатками на вказану адресу електронної пошти з метою подальшого розгляду Вашої кандидатури на посаду помічника судді Господарського суду Вінницької області, Ви надаєте дозвіл на обробку своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
Особи, які вважають, що, надіславши своє резюме з додатками, вони не надали дозволу на обробку своїх персональних даних, надсилають такий дозвіл у вигляді окремого повідомлення на ту саму адресу електронної пошти, на яку відправили резюме з додатками.
 
Пресслужба