flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дайджест новин за тиждень

20 лютого 2023, 09:01

Наприкінці робочого тижня пропонуємо ознайомитися з добіркою новин за тиждень за участю суддів та працівників апарату Господарського суду Вінницької області.

16 лютого  відбувся  вебінар на тему “Особливості здійснення господарського судочинства в умовах воєнного стану” де спікером виступив суддя Роман Міліціанов розповівши про розстрочку виконання судового рішення.

17 лютого було проведено онлайн-семінар “Діяльність суду в надзвичайних ситуаціях.»

Участь у даному заході взяли: начальник загального відділу «Канцелярія» Світлана Соболєва, начальник відділу планування та господарського забезпечення суду Яна Олійник, начальник відділу аналітики та судової статистики Віктор Ванюшкін та старший секретар суду Оксана Лучинська.

Було розглянуто такі теми: реагування на надзвичайні ситуації в умовах воєнного стану (повітряна тривога, вимкнення електропостачання, евакуація з небезпечного району чи з зони вибуху), алгоритм дій працівників суду у разі загрози збройного нападу чи обстрілу, загрози застосування зброї масового ураження та невідкладні та критичні стани, їх види, надання першої допомоги при різних видах критичних станів, тощо.

 

 

 

Пресслужба