flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дайджест новин за тиждень

24 лютого 2023, 12:25

Завершуючи робочий тиждень в Господарському суді Вінницької області, традиційно пропонуємо невеличкий дайджест подій за участю суддів та працівників апарату суду.

 

20-24 лютого судді Тетяна Лабунська, Василь Матвійчук та Роман Міліціанов  проходили п’ятиденну онлайн-підготовку для підтримання кваліфікації.

На даному навчанні було розглянуто: застосування норм процесуального законодавства: правові позиції Великої Палати Верховного Суду, особливості розгляду та вирішення господарським судом корпоративних спорів, докази і доказування в господарському процесі: практика Верховного Суду, інформаційно-психологічна безпека як частина національної безпеки України. Методи розпізнавання та захисту від дезінформації, тощо.

21 лютого в режимі відеоконференції проводилось навчання на тему «Практичні аспекти заповнення електронної декларації».

У заході взяла участь завідувач сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом  Наталія Поцалюк.

Цього ж дня в Господарському суді Вінницької області мова йшла про правила етичної поведінки працівників апарату суду та дрес-код.

Доповідачі: Наталія Поцалюк та Олександра Драгомарецька доводили до відома слухачів важливість професійної етичної поведінки та шанобливе ставлення до громадян, дотримання високої культури спілкування та належний зовнішній вигляд.

Професійний підхід до роботи з колегами та відвідувачами може бути продемонстрований через його оперативну роботу до досягнення результату, пунктуальність, культуру телефонних розмов, вміння працювати в команді, повагу до інших, дотримання професійного дрес-коду, та сумлінне виконання своїх обов’язків.

 

 

 

Пресслужба