flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дайджест новин за тиждень

28 квітня 2023, 15:40

Наприкінці робочого тижня в Господарському суді Вінницької області, традиційно пропонуємо невеличкий дайджест подій за участі суддів та працівників апарату суду.

 

26 квітня відбулось урочисте святкування 40-річного ювілею Юридичного факультету ДонНУ імені Василя Стуса.

Голова Господарського суду Вінницької області Сергій Тісецький та його заступник  Ольга Нешик побували на урочистих заходах  з нагоди визначного свята та привітали юридичний факультет з ювілеєм.

Завершилась чотириденна підготовка та підвищення рівня кваліфікації працівників апарату суду, що тривала з 24 до 27 квітня.

Участь у заході взяли: начальник загального відділу «Канцелярія» Світлана Соболєва, начальник відділу планування та господарського забезпечення суду Яна Олійник  та начальник відділу аналітики та судової статистики Віктор Ванюшкін.

В ході підготовки учасники розглянули ряд важливих тем, зокрема:

-Етика працівників апаратів судів: міжнародні стандарти та національне регулювання;

- Попередження та протидія мобінгу;

-Методика та особливості розробки профілів професійної компетентності посад державної служби в судових органах;

-Дотримання вимог антикорупційного законодавства та практика його застосування;

-Трудова та виконавча дисципліна. Виконання завдань поставлених безпосереднім керівником. Процесуальні строки.

 

25 квітня секретар судового засідання Олександра Драгомарецька  долучилась до міжнародної онлайн-конференції «Створення системи підтримки вразливих груп користувачів суду та жертв воєнних злочинів».

Під час конференції  були представлені кращі практики запроваджених рішень підтримки вразливих користувачів суду в Україні, волонтерської служби у суді, а також міжнародний досвід щодо облаштування приміщень та роботи із вразливими групами.

 

 26-28 квітня головний спеціаліст відділу планування та господарського  забезпечення Яна Ніколайчук взяла участь у підготовці та підвищення рівня кваліфікації, де особливу увагу приділили питанням функціонування ЄСІТС та роботі  з модулями “Електронний суд”, “Електронне діловодство” та “Електронний кабінет”.

 

 

 

 

Поесслужба