flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

20 вересня 2023, 16:17
🙌Сьогодні двері Господарського суду Вінницької області відчинились для студентів 3 курсу факультету права, публічного управління та адміністрування Вінницького державного педагогічного університету.
📋Знайомство з роботою суду розпочалося зі спілкування із керівницею апарату суду Крістіною Слободонюк, яка ознайомила учасників заходу з діяльністю суду та інноваційними підходами до роботи, а також розповіла про правила прийняття на роботу та відповіла на всі поставлені запитання.
👨‍⚖️Суддя Роман Міліціанов наглядно показав як проводиться онлайн-засідання, розвіяв багато міфів про професію судді, розповів про рівень довіри до суду, а також подискутував зі студентами та дав їм корисні поради для подальшого професійного розвитку.
📝Далі екскурсія продовжилась до канцелярії суду, де присутні дізналися про реєстрацію і рух документів, що надходять до установи та відвідали архів суду.
🎓Сподіваємось, що отримані знання і поради стануть у нагоді при визначенні майбутньої спеціалізації правників, а також зазначимо, що ми раді новим знайомствам та завжди щиро ділимось своїми знаннями і досвідом.
Пресслужба