flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День юриста

13 жовтня 2023, 08:51
⚖️Професія юриста часто нагадує шлях крізь терни до зірок. Часто доводиться мати справу із суперечками та конфліктами, стикатись з темними сторонами життя, аби боронити світло закону.
🔹Сьогодні, Господарський суд Вінницької області мав змогу провести урочистий захід до Дня юриста.
Голова суду Сергій Тісецький та керівниця апарату суду Крістіна Слободонюк виступили з вітальним словом та привітали всіх присутніх зі святом. Лунали побажання миру, якнайшвидшої Перемоги, професійних успіхів та здобутків.
🔸На завершення, керівниця апарату суду процитувала великого Кобзаря, Тараса Шевченка «І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі», що в черговий раз підкреслило вдячність Збройним Силам України за можливість жити в незалежній країні, продовжуючи боротьбу.
📜За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативність, вагомий внесок у забезпечення діяльності суду та враховуючи значні досягнення у професійній діяльності, відзнаками Верховного Суду, Північно-західного апеляційного господарського суду, Територіального управління Державної судової адміністрації в Вінницькій області були нагороджені: Андрій Логінов, Тетяна Ольхова, Олена Шевченко та Анна Глоба.
💐Щиро вітаємо зі святом! Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку, добробуту та миру!
🇺🇦 Разом до Перемоги! Слава Україні! 🇺🇦
Пресслужба