flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День працівників суду

15 грудня 2023, 11:00
📎 Сьогодні, ми мали змогу провести урочистий захід до Дня працівників суду.
⚖️Голова суду Сергій Тісецький та керівниця апарату суду Крістіна Слободонюк виступили з вітальними промовами та привітали всіх присутніх зі святом. Лунали найщиріші побажання миру, якнайшвидшої Перемоги, професійних успіхів та здобутків.
🥇За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативність, вагомий внесок у забезпечення діяльності суду та враховуючи значні досягнення у професійній діяльності, працівники апарату суду були нагороджені відзнаками Верховного Суду, Північно-західного апеляційного господарського суду, Територіального управління Державної судової адміністрації в Вінницькій області та Ради суддів України.
🩸 Також, колектив Господарського суду Вінницької області у день професійного свята долучився до поповнення стратегічних запасів донорської крові.
❣️Лише одна доза донорської крові може врятувати життя трьом людям, а у період війни ця потреба надзвичайно велика. Серед працівників є ті, хто продовжує традицію донації та ділиться досвідом з тими, хто сьогодні долучається вперше.
Пресслужба