flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальна нарада працівників апарату суду

20 жовтня 2023, 12:17
✒️20 жовтня у Господарському суді Вінницької області було проведено навчальну нараду, де йшло обговорення Закону №3200-ІХ в частині внесення змін до Господарського процесуального кодексу України. Працівники апарату суду підняли питання обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в ЄСІТС або її окремої підсистеми (модуля), що забезпечує обмін документами.
💬Фахівці багато дискутували, виносили на розгляд важливі питання та ділилися своїм досвідом задля поглиблення професійних знань.
🔹Реалізація прийнятого Закону дозволить забезпечити поступове впровадження електронних комунікацій із судом, а також сприятиме обов’язковій реєстрації та використанню електронних кабінетів у Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі представниками правничих професій, юридичними особами.
🔸Обов’язкова реєстрація в електронному кабінеті окремої категорії учасників судового процесу дозволить судам здійснювати повідомлення та виклики відповідних учасників в електронній формі, заощаджуючи кошти і час, що зазвичай витрачається на здійснення документообігу.
Пресслужба