flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практика студентів та навчання працівників апарату суду

09 лютого 2024, 16:08
⚖️Господарський суд Вінницької області радо прийняв студентів 4 курсу Донецького національного університету імені Василя Стуса на виробничу практику та студентів 2 курсу Національного університету «Одеської юридичної академії» на навчальну практику.
📒З 15 січня до 9 лютого студенти-практиканти знайомилися з організаційною структурою апарату суду та законодавством, яке регулює господарські процесуальні правовідносини.
Протягом чотирьох тижнів вони безпосередньо мали можливість спостерігати, як організована робота працівників апарату суду, а також ознайомились з повноваженнями суддів та функціональними обов’язками помічників суддів, секретарів судових засідань. Неодноразово у якості слухачів були присутні у судових засіданнях і дізнались більше про порядок формування та зберігання господарських справ.
✒️5-8 лютого 2024 року Національна школа суддів України провела підготовку та підвищення рівня кваліфікації спеціалістів із забезпечення зв’язків зі ЗМІ (прессекретарів) місцевих та апеляційних судів, Вищого антикорупційного суду та Верховного Суду.
В.о. прессекретаря Людмила Федченко взяла участь у 4-денному навчанні, яке вдосконалило професійні навички у сфері комунікативної діяльності. Належну увагу було приділено проблемі підвищення авторитету судової влади та підвищенню рівня довіри громадськості до суду.
📝09 лютого відбулась нарада для працівників апарату суду на тему «Правила етичної поведінки працівника апарату суду. Правила внутрішнього розпорядку ГСВО. Дрес-код працівника суду», модераторами якої виступили працівниці сектору кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Анастасія Борівська та Аліна Німак.
Пресслужба ГСВО