flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дайджест подій

22 березня 2024, 16:41
👩🏻‍⚖️У Господарському суді Вінницької області закінчився черговий плідний робочий тиждень.
👩🏻‍💻19 березня, головний спеціаліст відділу аналітики та судової статистики Оксана Матущак провела навчальну нараду для працівників апарату суду на тему «Система «Електронний суд». Направлення копій документів через Електронний кабінет ЄСІТС та направлення процесуальних документів на електронну пошту суду». В ході наради колеги обговорили проблемні питання та поділились досвідом роботи з системою «Електронний суд».
💻21 березня, завідуюча сектором інформатизації та кіберзахисту Катерина Балан та головний спеціаліст цього ж сектору Богдан Царук провели навчальне заняття на тему «Основи кібербезпеки. Практичні поради», де розглянули способи захисту важливих даних на комп’ютері, зокрема отримали багато корисних порад щодо уникнення кібератак та мінімізації збитків спричинених ними.
📁Сьогодні, загальний відділ «Канцелярія» провів щомісячне навчання секретарів судового засідання на тему «Надання судової справи для ознайомлення». Начальник відділу Світлана Соболєва та секретар суду Олександра Литвиненко поділились корисною інформацією з колегами та нагадали основні положення щодо ознайомлення з судовими справами.