flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дайджест подій

05 квітня 2024, 14:52
☝🏼Завершуючи робочий тиждень в Господарському суді Вінницької області, пропонуємо невеличкий дайджест подій.
🗒️1–4 квітня 2024 року Національна школа суддів України провела підготовку старших секретарів, секретарів, консультантів, головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів, у якій активну участь брали головний спеціаліст відділу аналітики та судової статистики Оксана Матущак, а також працівники загального відділу «Канцелярія»: старший секретар суду Оксана Лучинська, провідний спеціаліст Віта Барчишина, секретар суду Олександра Литвиненко. Однією зі спікерів навчання стала керівниця апарату суду Крістіна Слободонюк.
📝Цей інтенсивний навчальний курс допоміг фахівцям апаратів судів оновити свої знання та навички, отримати нову інформацію з актуальних питань діяльності суду та системи правосуддя в цілому.
📒Також з 1 до 4 квітня начальник відділу аналітики та судової статистики Віктор Ванюшкін пройшов підготовку начальників і заступників начальників структурних підрозділів апаратів судів.
📎До програми було включено безліч питань, зокрема:
-адаптація новопризначених працівників апарату суду;
-судове адміністрування та клієнторієнтований підхід на державній службі;
-організація ефективного контролю за станом ведення діловодства в суді та ін.
🗣️"…усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України….", - такими словами у понеділок розпочала свою професійну діяльність у сфері державної служби новоприйнята працівниця Інна Матат.
🌸Щиро раді поповненню в колективі та зичимо натхнення, невичерпної енергії та успіхів на своїй посаді!