flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка судових статистів

25 травня 2017, 12:00

Згідно з Графіком підготовки працівників апаратів судів на 2017 рік Національна школа суддів України у м. Києві проводила 22-24 травня підготовку судових статистів місцевих та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської і Чернігівської областей та міста Києва.

Підготовка проходила в приміщенні Апеляційного суду Київської області за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 15, конференц-зал, 2 поверх.

Участь у підготовці судових статистів Господарського суду Вінницької області взяли Валерій Гнира та Катерина Балан.

Для викладацької діяльності запрошено спеціалістів Вищого адміністративного суду України, Національної школи суддів України та Верховного Суду України.

Протягом трьох днів учасники знайомились із особливостями судової статистики в умовах зростаючого обсягу оціночних критеріїв діяльності суду та суддів.

Окремий блок семінарських занять присвячено етичним основам судової діяльності, професійній етиці працівників апарату суду, психології діяльності працівника апарату суду та засобам оптимізації міжособистісних стосунків і шляхам вирішення та попередження конфліктів у середині колективу.

Крім прослуховування лекцій, учасникам довелось попрацювати в малих групах, з нормативно-правовими документами, провести порівняльний аналіз та виконати творчі завдання.

По завершенню навчання всі учасники отримали свідоцтва про підвищення кваліфікаці.

               

 

Прес-служба