flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей в господарському суді Вінницької області

07 червня 2017, 15:00

      07 червня 2017 року у приміщенні господарського суду Вінницької області відбувся День відкритих дверей на який завітали студенти 1-3 курсу факультету менеджменту та права Вінницького національного аграрного університету.

     Даний захід розпочався з екскурсії в приміщенні суду, яку провела заступник  керівника апарату  суду Крістіна Слободонюк та  прес-секретар Інна Вітюк. Студенти завітали до  залів судових засідань, в тому числі залу, обладнаного системою відеоконференцзв’язку, канцелярії та архіву суду, відділу   узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду, де мали змогу отримати відповіді на свої запитання та поспілкуватися з суддями та  працівниками апарату суду. 

  День відкритих дверей продовжився в актовому залі, де гості мали змогу побачити відеоролик та почути про історію становлення господарського (арбітражного)  суду Вінницької області.

    Крім того, студенти були присутні в судовому засіданні по справі про банкрутство ( суддя Міліціанов Роман Валерійович) та в судовому засіданні по справі про  майнові спори ( суддя Банасько Олександр Олександрович).

     Наприкінці заходу суддя-спікер Олександр Банасько та  заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк  побажала присутнім успіхів у навчанні та подальшому працевлаштуванні. Студенти висловили подяку керівництву та працівникам  суду за проведений захід.

Прес-служба