flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови Господарського суду Вінницької області завітав на урочисте відкриття нового приміщення Господарського суду Рівненської області

10 серпня 2017, 12:28

21 липня 2017 року відбулось урочисте відкриття оновленого приміщення Господарського суду Рівненської області, на яке завітав заступник голови Господарського суду Вінницької області Сергій Тісецький.

Приймав гостей в.о. голови Господарського суду Рівненської області Віталій Войтюк, який у вітальній промові зазначив, що територія, на якій розташоване приміщення суду, становить єдиний ансамбль, який є пам’яткою та окрасою міста.

Перед початком екскурсії по оновленому суду традиційно перерізали жовто-блакитну стрічку. Гостям показали приміщення площею понад 2 тис. кв.м., в якому працюватимуть 14 суддів, кілька десятків помічників та інших працівників апарату. Один із залів обладнаний апаратурою для проведення відеоконференцій, за домовленістю ним зможуть користуватися й інші суди. 

Після чого в актовому залі відбулося урочисте зібрання за участю гостей, суддів та працівників апарату Господарського суду Рівненської області, на якому присутні висловили сподівання, що створення належних умов для здійснення правосуддя, у тому числі сприятиме відновленню довіри громадян до суду.

 

 Прес-служба