flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Вінницької області відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапору України Дня Незалежності України.

23 серпня 2017, 15:31

   23 серпня 2017 року в актовому залі Господарського суд Вінницької області відбулись урочисті заходи  з нагоди  відзначення Дня Державного прапору України та  26-річниці з  Дня Незалежності України за участю суддів та працівників апарату суду.

  Після урочистого звучання Державного Гімну України, ведучі  розповіли передісторію  вищеназваних свят.

   З вітальним словом до колективу звернулися голова Господарського суду Вінницької області  – Федір Колбасов та керівник апарату суду Марина Миколюк . У своєму виступі Федір Колбасов зазначив: "Ці дні – це результат тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу. Здобуття права на свободу - найголовніше наше досягнення, яке необхідно берегти і яким варто пишатися". Керівник апарату суду Марина Миколюк  наголосила, що сьогодні як ніколи від кожного з нас залежить становлення та розбудова нашої країни: " Історія ніколи не закінчується, вона твориться нами щодня..",  і закликала усіх об'єднатися навколо спільної мети та разом працювати і примножувати славу рідної України.

    За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня  незалежності України відбулось урочисте нагородження   працівників апарату Господарського суду Вінницької області Почесними Грамотами Ради суддів України та Подякою керівника апарату суду, а саме:

 Почесною Грамотою Ради суддів України нагороджені:

МИКОЛЮК Марина Георгіївну               - керівник апарату суду та  помічники суддів ГОРЕЙКО Микола Володимирович,   НЕСТЕРОВА Дарина Анатоліїна,   ШЕВЧЕНКО Олена Олегівна.

    ПОДЯКУ керівника апарату суду вручили:  

        ВИШНЕВСЬКІЙ Юлії Василівні – діловоду; секретарям судового засідання ВОЗНЮК Катерині Василівні, МАТУЩАК Оксані Василівні,  СЕМЕНЬКО Анатолію Володимировичу – робітнику з комплексного обслуговування й ремонту будинків.

     На заході не були присутніми, але відзначені:

    Почесною Грамотою Ради суддів України -  судді у відставці  БАРАНОВ Микола Миколайович, БЕНІВСЬКИЙ Володимир Ілліч та МЕЛЬНИК Петро Антонович та помічник судді ОЛЬХОВА Тетяна Олегівна.

     ПОДЯКУ керівника апарату суду було оголошено  - начальнику відділу планування та господарського забезпечення суду НОВГОРОДСЬКІЙ Людмилі Василівні, спеціалістам БАЛАН Катерині Михайлівні та  ГНИРІ  Валерію Миколайовичу, секретарю судового засідання ПОЦАЛЮК Наталії Володимирівні.

 

 

Прес-служба