flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу на посади державної служби категорії «В»

30 серпня 2017, 17:51

У Господарському суді Вінницької області 09 серпня 2017 року було оголошено конкурс на посади державної служби категорії «В»:
- провідного спеціаліста загального відділу «канцелярія» - 1 посада;
- судового розпорядника – 1 посада.
Конкурс проходив у ІІ етапи.
І етап:
- 30 серпня 2017 року відбулось тестування, до участі у якому було допущено 5 осіб, чиї документи відповідали встановленим законом вимогам.
- Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 тестування проводиться з метою визначення рівня знань законодавства на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства. Під час онлайн-іспиту претенденти в автоматичному режимі давали відповіді на 40 тестових завдань, що обиралися для кожного учасника автоматично із загального переліку питань на знання кожного з видів законодавства.
ІІ етап:
- Цього ж дня кандидати, які отримали середній бал 1 були запрошені на співбесіду.
- У ході співбесіди члени комісії виносили на обговорення з конкурсантами питання, що допомагали оцінити відповідність досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.
- Бали за цей етап визначались кожним членом комісії індивідуально та фіксувались у відомостях.
- Визначення остаточних результатів конкурсу здійснювалося у балах як середнє арифметичне значення індивідуальних оцінок.
Отже, відповідно до ч.2 ст.28 Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року №889-VIII, повідомляємо результати проведеного 04 травня 2017 року конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» апарату Господарського суду Вінницької області:

№ Найменування посади Прізвище, ім’я та по батькові кандидата Результати (загальна сума балів) Примітка Дата та номер розміщення на офіційному веб-сайті Нацдержслужби
1. Провідний спеціаліст загального відділу «канцелярія» - Вишневська Юлія Василівна 10 балів - переможець конкурсу
-Хващук Світлана Миколаївна 9 балів - друга за результатами конкурсу ;
2. Судовий розпорядник
-Слободян Олеся Володимирівна 10 балів - переможець конкурсу;
-Качанюк Олена Володимирівна 8,7 балів - друга за результатами конкурсу.