flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар-тренінг у сфері запобігання та протидії корупції

10 листопада 2017, 11:54

02 листопада 2017 року у приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації відбувся семінар-тренінг  для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, посадових осіб юридичних осіб публічного права  та  для уповноважених з питань запобігання та виявлення корупції, працівників системи безоплатної первинної правової допомоги, представників громадських організацій, які працюють у сфері запобігання та протидії корупції.

Семінар  з питань врегулювання конфлікту інтересів Національне агентство з питань запобігання корупції проводило за підтримки Програми розвитку ООН в рамках інформаційної кампанії з роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів. 

В заході взяли участь спеціалісти відділу з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Господарського суду Вінницької області Лілія Войціхова та Ольга Сидоренко.

Під час семінару-тренінгу представниками Національного агентства на основі нової редакції Методичних рекомендацій щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів було запропоновано базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень.

Учасники семінару попередньо пройшли онлайн реєстрацію та склали тест на знання Закону України «Про запобігання корупції».