flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі судового засідання пройшли підготовку в Національній школі суддів

24 листопада 2017, 16:20

Секретарі судового засідання пройшли підготовку в Національній школі суддів

 

В період з 20 по 22 листопада 2017 року Національною школою суддів в м. Києві було проведено підготовку для секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів.

Підготовку пройшли і секретарі судового засідання Господарського суду Вінницької області Олена Німенко, Тетяна Павлова та Оксана Матущак.

Відповідно до Програми підготовки секретарів судового засідання слухачі, зокрема, дізнались про деякі новели господарського процесу, про поводження під час розгляду резонансних справ в суді та формування навичок подолання психологічних бар’єрів у конфліктних ситуаціях, оволоділи методиками оптимізації робочого часу, побудови стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку. 

Цікавою була тема лекції про мистецтво правового письма та процесуального документування, особливостей правопису із врахуванням змін та доповнень до сучасного ділового стилю.

За результатами навчання слухачі отримали не лише сертифікати, а й нові знання та безцінний досвід спілкування з викладачами і колегами.