flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відзначення Дня працівників суду

15 грудня 2017, 14:20

Враховуючи роль судів у забезпеченні захисту прав і свобод людини і громадянина, в утвердженні принципу верховенства права та розвитку і зміцненні України як демократичної правової держави згідно Указу Президента України від 08 грудня 2000 року № 1318/2000 в Україні 15 грудня встановлено свято працівників судової системи - День працівників суду.

З нагоди відзначення професійного свята судді та працівники апарату Господарського суду Вінницької області зібрались на урочисту нараду.

Традиційно, після звучання Державного Гімну України, ведучі відкрили захід та розповіли передісторію даного свята.

Першим привітав колектив голова суду Федір Колбасов та побажав всім успіхів, терпіння і витримки у відповідальній справі, незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної діяльності і великих успіхів, абсолютної удачі в житті, міцного здоров'я і невичерпних сил.

Теплі слова вітання колегам пролунали також від заступника голови суду Сергія Тісецького, керівника апарату суду Марини Миколюк та заступника керівника апарату Крістіни Слободонюк.

Після чого до уваги присутніх був запропонований презентаційний слайдовий матеріал до Дня працівників суду.

Окрім того, в ході урочистого заходу, суддів та працівників суду нагороджено відзнаками Ради суддів України, Вищого господарського суду України, Державної судової адміністрації України, Рівненського апеляційного господарського суду та керівника апарату господарського суду.