flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась нарада за підсумками роботи Господарського суду Вінницької області в 2017 році

12 лютого 2018, 16:36

12 лютого 2018 року в Господарському суді Вінницької області відбулась нарада по підведенню підсумків роботи за 2017 рік.

На початку спільної наради суддів та працівників апарату, відповідно до порядку денного, голова Господарського суду Вінницької облсті Федір Колбасов поінформував про підсумки роботи за 2017 рік, висвітлив питання стану здійснення правосуддя, якості та оперативності розгляду справ, навів основні статистичні показники кількості та структури розглянутих справ, кількості винесених процесуальних документів, а також довів до відома присутніх інформацію про стан виконання плану роботи за минулий рік.

Зі звітами про виконання адміністративних повноважень відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» виступили голова суду Федір Колбасов та заступник голови Сергій Тісецький.

З основних питань роботи апарату суду в 2017 році та організаційного забезпечення суду за підсумками року прозвітувала керівник апарату Марина Миколюк.

Окрім того, на нараді було обговорено пропозиції щодо усунення недоліків та окреслено перспективні напрямки роботи суду в 2018 році.