flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Господарському суді Вінницької області було проведено навчання на тему «Дотримання вимог антикорупційного законодавства»

19 лютого 2018, 10:16

   

        З 1 січня 2018 року розпочався черговий етап подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік.

 

       З метою правильного та своєчасного подання електронних декларацій, відповідно до плану комунікаційних заходів на 2018 рік, 16 лютого 2018 року в Господарському суді Вінницької області було проведено навчання на тему «Дотримання вимог антикорупційного законодавства».

 

      Заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк спільно із прес-секретарем суду Олесею Слободян та спеціалістом сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Лілією Войціховою довели до відома присутніх основні рекомендації суб’єктам декларування до чергового етапу електронного декларування.

 

     Модератори заходу звернули увагу державних службовців на необхідності подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, до 1 квітня 2018 року шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства  визначеної форми за минулий рік.