flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Господарського суду Вінницької області вивчали новели ГПК України

28 лютого 2018, 11:09

27 лютого 2018 року працівники апарату Господарського суду Вінницької області, а саме: помічник судді Дарина Нестерова та секретарі судового засідання Надія Василишена і Світлана Жиляк прийняли участь у семінарі “Зміни в господарському процесуальному законодавстві відповідно до Господарського процесуального кодексу України”, що був проведений в м. Києві Національною школою суддів України.

Для проведення семінару було запрошено суддю господарського суду Тернопільської області Володимира Гевка, який розробив тематику та форми викладення матеріалу.

Програма заходу передбачала розгляд теоретичних аспектів Господарського процесуального кодексу України, завдань та основних принципів господарського судочинства та питань, віднесених до юрисдикції господарських судів, а також виконання практичних завдань під час роботи в малих групах.

Учасники семінару розглянули форми господарського судочинства згідно з новим Господарським процесуальним кодексом України.

Значну увагу лектор приділив характеристиці судових витрат у відповідності до норм нового Господарського процесуального кодексу України.

За результатами семінарського заняття учасникам було вручено сертифікати.

 

 

 

З використанням фото та матеріалів із сайту Національної школи суддів України.