flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Господарського суду Вінницької області Федір Колбасов прийняв участь у засіданні відокремленого підрозділу Міжнародної Антикорупційної Асамблеї

28 лютого 2018, 15:27

26 лютого 2018 року голова Господарського суду Вінницької області Федір Колбасов взяв участь у розширеному засіданні відокремленого підрозділу ГО «Міжнародна Антикорупційна Асамблея» у Вінницькій області.

На захід було запрошене керівництво органів державної влади та місцевого самоврядування Вінницької області, голови судів, СБУ, прокуратури, поліції, представники громадськості та ЗМІ з метою представлення керівництва підрозділу та ознайомлення з програмою діяльності організації.

Голова Міжнародної Антикорупційної Асамблеї Вячеслав Саєнко розповів історію створення організації, мету та цілі її роботи, описав проекти, над котрими команда об’єднання працює наразі, а також представив голову представництва у Вінницькій області Максима Карпенка.

ГО «Міжнародна Антикорупційна Асамблея» є добровільним громадським об’єднанням, створеним на основі єдності інтересів, що має на меті боротьбу з корупцією, залучення міжнародного досвіду боротьби з корупцією через розвиток міжнародного співробітництва, сприяння розробці шляхів підвищення інвестиційної привабливості країни у напрямку боротьби з організованою злочинністю та корупцією, підвищення конкурентоздатності і прозорості ведення бізнесу.

Для досягнення поставлених цілей організація взаємодіє з органами державної влади та місцевого самоврядування в галузі боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

 

 

 

 

Фото використано із сайту ГО «Міжнародна Антикорупційна Асамблея».