flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перший день календарної весни в Господарському суді Вінницької області ознаменувався гарною подією – до суду знову завітали студенти Донецького національного університету імені Василя Стуса

01 березня 2018, 17:08

Перший день календарної весни в Господарському суді Вінницької області ознаменувався гарною подією – до суду знову завітали студенти другого та четвертого курсів Донецького національного університету імені Василя Стуса.

На початку знайомства майбутніх правників із судом, вони відвідали судові засідання під головуванням судді Олександра Банаська, в ході спілкування з яким дізнались багато нового та цікавого про господарський процес.

В подальшому, заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та прес-секретар Олеся Слободян провели студентам цікаву екскурсію приміщенням Господарського суду Вінницької області.

Спеціалісти сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом Лілія Войціхова, а також відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду Валерій Гнира розповіли про основні функції відділів та відповіли на питання гостей.

Згодом студенти відвідали одне з приміщень архіву суду.

В звичному для проведення Дня відкритих дверей форматі майбутні юристи переглянули презентаційний матеріал,  що дав змогу більш детально познайомитись із суддями,  працівниками апарату та їх посадовими обов’язками.

На завершення заходу гості дізнались про особливості роботи із вхідною кореспонденцією суду в канцелярії, після чого заступник керівника апарату суду  Крістіна Ромуальдівна  побажала майбутнім юристам успіхів у навчанні та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Фотозвіт з Дня відкрити дверей можна переглянути в ФОТОГАЛЕРЕЇ.