flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу на державну службу категорії "В"

05 березня 2018, 16:07

У Господарському суді Вінницької області 03 березня  2018 року відбувся конкурс на посаду державної служби категорії «В» - головного спеціаліста сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом – 1 посада. 

Конкурс проходив у ІІ етапи.

І етап: 03 березня 2018 року відбулось тестування, до участі у якому було допущено 4 особи, чиї документи відповідали встановленим законом вимогам. Один кандидат не з’явився на конкурс.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 тестування проводиться з метою визначення рівня знань законодавства на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства. Під час онлайн-іспиту претенденти в автоматичному режимі давали відповіді на 40 тестових завдань, що обиралися для кожного учасника автоматично із загального переліку питань на знання кожного з видів законодавства.

ІІ етап: у ході співбесіди члени комісії виносили на обговорення з конкурсантами питання, що допомагали оцінити відповідність досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.

Бали за цей етап визначались кожним членом комісії індивідуально та фіксувались у відомостях.

Визначення остаточних результатів конкурсу здійснювалося у балах як середнє арифметичне значення індивідуальних оцінок.

Отже, відповідно до ч.2 ст.28 Закону України «Про державну службу», повідомляємо результати проведеного 03 березня 2018 року конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» апарату Господарського суду Вінницької області: